torstai 29. marraskuuta 2012

Vapaapäivien koeviikko

Tänään on mukavan mainiosti vapaapäivä ja eilisiltana menin Emmalle pitkästä aikaa yökylään! Tällä koeviikolla mulla on ollut kaksi ja puoli koetta, mikä tarkoittaa matikan- ja saksankoetta, sekä enkun puhekoetta joka oli tosi helppo. Lisäks maanantaina oli koko päivä teatteria. Vapaapäiviä kolme.

Inssi meni ekalla läpi. Ja oon niiiin superilonen!

17.11. lauantaina lukiolla oli vanhempainpäivä ja perinteiset lukion Iltamat, mikä tarkoittaa lukiolaisten esityksistä koostuvaa esitysiltapäivää. Itse pääsin lavalle tanssimaan Mikon kanssa muutamat wanhojen tanssit Ollin ja Emman ollessa toisena parina mukana. Oi sitä fiilistä, kun saa laittaa prinsessamekon taas päälle! Pyörähdykset meni ainakin tosi mallikkaasti, oltiinhan me harjoteltu ehkä kerran nää tanssit läpi.

Wanha 2012
Lisäks Satulateatteri esitti tulevasta näytelmästä "Tereyskeskus"-kohtauksen, jossa leikin kyylämummo Nyrhistä. Oli niin ihana fiilis kun yleisö alko nauramaan, koska se oli tarkotuskin ja ehkä suurin pelko, ettei kohtaus ookkaan hauska. Meni siis just nappiin vaikka sönkkäsin vähän jossain kohtaa.

Samaisena iltana päädyin sitten assariksi tallille Rautalammin poikakalenterin kuvauksiin. Mä niin tiedän ketkä mun seinää koristaa vuoden 2013.

Lisäksi lauantaihin mahtui vielä Helin synttärit. Onnea hurjasti meidän Lellykälle ja kiitos ihanista juhlista. ♥

Sunnuntaina runtusimme Emman kanssa Matkus Shopping Centerissä ja löysin itelleni pikkujoulumekon, korut ja vähän muuta mukavaa + ruokaa.

Ratsastamassa oon käyny ihan villisti viimesen kahen viikon aikana. Hyvin ovat kaikki tunnit menneet, Keskuksella ratsuina ovat olleet Kerttu, Rasmus ja mystisesti eilen myös Arttu-ponniini! Arttu on ihan huippu, koska se on pieni ja musta ja pullea mut silti se on sellanen intopiukee. Oivoi. Viime maanantaina oli estetunti ja sen menin Kertulla, muutoin ovat olleet koulutunteja kaikki. Mulla on jostain syystä aina kauhea paniikki Keskuksen estetunneista, aina mä luulen kuolevani, mutta sitten niillä tunneilla onkin kivaa. Sain tälläkin tunnilla tittelin Team Epätoivo, kun kuulin joutuvani saavani tulla radan viimeisenä ja siinä sitten vähän ajattelin odotellessani liikaa asioita. Hypättiin pientä radan pätkää, johon kuului pitkällä sivulla kahden askeleen okseri-pysty-sarja oikeassa kierroksessa, siitä lävistäjälle pysty, josta jatkettiin vasempaan kierrokseen ja pitkällä sivulla sitten okseri. Kyytiläinen pysyi kyydissä ja fiilis oli hyvä, eipä siihen muuta tarvitakkaan.

Mennalassa viime lauantaina menin Amilla puomeja ja se meni hienosti. Laskeskeltiin askeleita, toisessa päädyssä ympyrällä väliin piti tulla nelisen askelta, toisessa päädyssä oli puomit ymprällä pituushalkasijan kohdalla ja molempiin ympyrän puoliskoihin piti saada sama määrä askelia. Lopuksi reenailtiin vähän villejä kääntymisiä. Ami oli tosi hyvä ja rauhallinen, ei kiihtyny missään vaiheessa.

Viimenen lukiojakso alkaa huomenna ja mulla olis jo 75,5 kurssia täynnä. Tässähän eletään ruhtinaiksi näillä tulevilla kurssimäärillä. Jep jep.

Ainiin, ei kannata juoda liian kuumaa kahvia. Kävästiin tiistaina Pitkälahden ABC:lla kahvilla Joannan, Janin ja Annin kanssa (siellä oli myös Emma, Olli, Lauri ja Eve paikalla, kunnon kyläkokous) ja poltin suuni tosi pahasti. En suosittele kenellekkään. Pikkuhiljaa alkaa tunto palailemaan. \o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti