torstai 18. heinäkuuta 2013

Taitaa kaikki olla kohdallaan

Edellisestä kuikuilustani on vierähtänyt melkein jo kuukausi. Johtuu ehkä siitä, että olen ollut ihan h***etin laiska töissä kesäkuun viimeisestä päivästä viime tiistaihin asti käytännössä 24/7. Sitähän se leiriavustajan homma on, apuna ihan millon vaan. :)

Juhannus meni pitkälti Kerkonkoskella kavereiden kanssa. Näin elämäni ensimmäisen oikeen juhannuskokonkin! Ja hellettä piteli.Leirit menivät Mennalassa varsin mallikkaasti. Säät olivat aika vaihtelevia, mutta lähinnä ihanaa kesäkeliä. Vahingossa satuin myös ruskettumaan.

Lady Gaga?
KesäMidde
KoululaisRikke

Etenkin pienempien lasten keskuudessa heppojen kauneuskisat ovat leirin huikeimpia juttuja. Ja ehkä leiriavustajanakin oottaa ihan mielellään millaisia luomuksia hevoset päällensä saavat ja millaisia tarinoita niille on keksitty... Tähän väliin on pakko hehkuttaa, että sillon kun minä olin pieni poika ja leiriläisenä Mennalassa, taisin voittaa kauneuskisat kerran tai kaksi.Viimeisen leirin aikana talliin oli eksynyt pieni matkustelija nukkumaan. Eipä näyttänyt häntä kauheesti tallin hälinä häiritsevän. Mä häiriinnyin aika pahasti, siilit on meinaan ihan kamalan ihania.

 Äiti+lapsi -leirien välissä olleena iltana tehtiin sitten Sallan kanssa diilit, että pidetään pienet kuvaukset.


Mahtoi Midde vähän miettiä kun pesin sen kavioita, että mihin se nyt taas on joutumassa... Tippua meinasin ehkä 243875845 kertaa. Naistensatula on aika jees! Kaikki yo-kuvat © Salla Kuikka.

Huomenna olisi tarkoitus kadota takaisin Rautalammin maaperälle. Ensi viikolla on vuorossa PMMP:n keikka Mortonissa ja Summer Sound Helsingissä! Huippua! Lisäks eilen tehtiin vuokrasopimus uuteen kämppään Jyväskylään ja lähetin koulupaikan vastaanottamispaperit vihdoin. Joku järkevä rokotuskortti ois voinu olla ihan kiva ettei tarviis kaikkia arpoa niihin papereihin. Heh. Jos nyt tän hetkisestä tilanteesta puuttuu vielä jotain, niin ajokortin kakkosvaihe pitäisi suorittaa ja Kelaan lähettää papereita. Mutta kyllä ne ehtii, nautitaan nyt tästä hetkestä ensin, vaikka pihalla sataakin kaatamalla.

7 kommenttia:

 1. Noista YO-kuvista toi toinen ♥_♥ Saat sitten teettää siitä mulle suurennoksen!

  VastaaPoista
 2. PS. "Johtuu ehkä siitä, että olen ollut ihan h***etin laiska töissä kesäkuun viimeisestä päivästä viime tiistaihin asti käytännössä 24/7."

  Ihana kun tossa blogger-näkymässä, ennenkun klikkaa tän auki, ei näy noi yliviivaukset. Ahkera työntekijä :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Whiii minä teetän! ♥ Naureskelin iteki tolle lauseelle ennen ku lisäsin sen yliviivauksen. :'D Olin hirveen reipas juu.

   Poista
 3. oi että kuinka ihania yo-kuvia♥ tykkäsin valtavasti varsinkin toisesta ja neljännestä. :)

  VastaaPoista