keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

"Oikein paljon..." "Kiitoskiitos!!" "...onnea!"

Emma ♥
Lakkiaispäivä oli ihanan aurinkoinen, vaikka Rautalammilta kotia ajaessa satoikin. Meillä oli suht pienet juhlat, mutta kakspäiväset.
Tilaisuus lukiolla oli ihanan rento, muttei kuitenkaan liian löysä. Parhaimmat ohjelmanumerot oli ehottomasti ykkösten ja kakkosten Nuori ja kaunis -biisi ja tietenkin abien oma Rautalampihoods, joka oli hieman muokattu versio Sunrise Avenuen Hollywood hills -biisistä. Lisäksi Ellan puhe oli niin ihana, kolme vuotta yhteen nitova selostus.


Lauantaina illasta suuntasin takaisin lammille juhlimaan abiturijunttien ja muiden kanssa tätä riemuntaita paljun, saunan ja Mortonin merkeissä. Oli oikein hauskaa, yhtä hauskaa oli aamusta kaahata takaisin omiin juhliin... Mekkoa en ehtinyt laittaa päälle kuin vasta ennen kolmansien vieraiden saapumista.

Toverit ♥

Lammilta saapui ihanan paljon tovereita kahville ja onhan mulla täällä kotonakin yks kaveri, tommonen toinen ystäväEmma mun vasemmalla puolella kuvassa.

Kiitoskorttimateriaalia
Sunnuntaina jatku ihana ja nätti sää, joten mikäs siinä pihalla istuskellessa. Se vaan on aina yhtä hämmentävä fiilis nähdä Rautalampilaisia kavereita kotona, siis omg aivan vääräs ympäristös!

Illasta olin jo ottamassa koruja pois, kun tajusin että eeeeihän tässä olleet vielä kaikki. Soitin siinä sit Janille, että onko se tulossa käymään ja vastaus kuulu "Ollaan kahen minuutin päästä teillä". Kylkiäisinä Marsu kiikutti Leevinkin paikalle. :)
Se ois se etappi elämästä sitten täs, periaattees. Ei Rautalampi kyllä kauheen unholaan oo jäämässä, tälläkin hetkellä oon Emman levitettävällä vuodesohvalla jo viikon punkannut ja nauttinut harmaista Savolaisista kesäpäivistä. Syksyllä elämä jatkuu sitten taas Jyväskylässä, sillä pääsin englanninkieliselle sairaanhoitajalinjalle joka kestää sen kolme vuotta sitten.

Tällä hetkellä mun elämässä näyttää kaikki olevan mallillaan, vaikka ollaan keskellä isoja muutoksia. Silti oon innolla menossa niitä päin.

2 kommenttia:

  1. Sit kun Emma häätää sut siltä vuodesohvalta, niin voit tulla tänne meille! On vuodesohvaa ja sänkyä ihan niin paljon ku haluat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh jeij! ♥ Tää täytyy pitää mielessä kunhan saavun tänne taas töiden jälkeen. ;) Vai millon sä karkaat saarelle?

      Poista