tiistai 3. joulukuuta 2013

Muka kiireinen koululainen. Laiska vaan.

Annan kanssa Coffarissa,
tää oli jotain taivaallista!
Iloisia uutisia! Keskisuomalaiset tilaus ilmeisesti loppu eilen, koska nyt ei oo tullu lehtiä ja tämä on MAHTAVAA. En ehkä sittenkään huku näihin lehtiin joita en oo jaksanu lukea.

Viimenen oikee postaus loppui mainintaan seuraavana päivänä olleista kisoista. Muistaakseni ne meni hyvin.

Lokakuu alkoi juhlallisesti heti Brassa Haalarikastajaisissa. Meillä on iiiiihanat tummanvioletit haalarit, jos en oo niitä vielä ehtiny hehkuttaa ja mulla on jo ainakin kymmenen haalarimerkkiä. Tai viistoista, en oo ihan varma.


Shaker-etappi

Lähtövalmiina
Torstaina 3.10. oli vuorossa Kauppakadun Approbatur, jossa meidän ihanat haalarit olikin jo heti edustushommissa. Tunnollisesti alotettiin Lilan kanssa meidän Appropolku Appron suorituksella, eli huimat seittemän annosta (muistaakseni) a-juomia eri paikoissa. Eipä tuntunu missään, joten jatkotkin meni Giggling Marlinissa selvänä kun mitään ei ollut enää tehtävissä. Mutta oli muuten hupaisat karkelot!

Juhlat jatkuivat 11.10. Heavyweight DJ:sin keikalla Escapessa, mutta en mene enää ikinä baariin yksin. Oli sen verran ahistavaa ja keikkakin oli huono, joten ei kiitos enää toiste.

Seuraavana päivänä onneks elämä pelastui ja lähdin Riiksun luo Kuopioon kattoo Robinia! Oltiin todellaki vähemmistönä edustamassa meidän ikäryhmää. :( Mut me huuruhiiret jonotettiin sentään öö kaks tuntia? Koska suoraan mun bussilta kiidettiin jonoon. Onneks siellä Kuopiohallissa sattu olee joku buffa ni sain ostettuu elämäni ensimmäisen keikkamakkaran. Oli hyvetti makkara, jakso jammailla koko keikan läpi.

Heavyweight DJs
Roooooobiiiin

Sitten olikin syysloma ja tytsyjenilta Emman kanssa. ♥ Oli hyvää viiniä ja juustoa ja seuraa.

Kiharsin pääni
Synttärit 19.10. meni kuumeessa, kuten koko seuraava viikkokin, joka oli ensimmäinen tenttiviikko. Hengissä selvisin, vaikka kuumetta tais olla kaikkina päivinä paitsi maanantaina, joka kompensoitui sillä, että keskiviikkona oli silmätulehdus ja lääkelaskukoe. Koe meni läpi, mutta mä näytin yhtä kuolleelta kuin eeppisen sikatiistain jälkeen, jota mulla ei tod. ollu. Kipsuilua jatkui hyvin koko loppuviikon, josta päästiin sitten uuteen koulujaksoon. 

Ronjalla oli tuparit 26. päivä ja Riikka oli viikonlopun mun luona majoituksessa. Oli ihanaa.

Laurin kanssa käytiin kattomassa Leijonasydän. Se oli hyvä.

Marraskuu alkoi taas juhlimisella, Rautalammin talvimaisemissa. Erika hostasi herkulliset Halloweenkekkerit ja sitten hostattiin itsemme Emman kanssa Punaselle talolle ja Mortoniiiiin. Jere pääs kolmen viikon kiinniolon jälkeen lomille ja muitakaan nähny pariin viikkoon.

Heti seuraava viikonloppu meni taas Rautalammilla, Ella piti esittelyn lukiolla ja oli ihana nähä opettajia kun neki oli ilosia meidät nähdessää. Jopa keittäjät moikkas meille. :3 Sitten vähän Tohinoitiin ja seuraavana päivänä vähän puuskutti.

Meno ainaki blingbling
Isänpäivänä oli talliestekilpailut ja Romeolla tuli hypättyä 70cm ja sen eka 80cm kisoissa. 70 puhtaasti ja 80 4vp kun nappas yhen puomin mukaan. Oli jo niin rauhallisella tuulella että vähän oli jopa vetelä. Oon silti siitä niin ylpee. :) ♥

14.11. oli Jaston Movember-juhlat Shakerissa ja niissä kivointa oli sen haalarimerkin ostaminen.

Viikko kisoista ja olin viikonlopun Mennalassa talleja siivoomassa. Lauantain ylläripylläri oli Rispen juomakuppiin hukkunut hiiri ja ylitöikshän se sit meni. Sunnuntaina Eino-myrsky teki kepposet ja tallilla ei ollu koko päivänä sähköjä: aamun haasteet oli ettiä kakkakikkareet pimeistä karsinoista, iltapäivän taas selvitä vähäisellä energialla. Ei meinaan mikro suostunu lämmittää mun ruokaa, joten banaanilla mentiin se päivä. Riikkaa kuskasin samalla Korpilahdelle ja takaisin Eriksen luo, joten ei tullut pariin matkaan ainakaan tylsää.

Eino perkele. Jätä bussikopit rauhaan!!!!

Upee keikka, ei voi muuta sanoo

Poijjat pistää mussiikkia Helin partyissä

Kaupunkitaidetta
Koska tossa naapurissa on noi baarit tolleen kivasti, niin päätimpä sitten antaa Riikalle rukkaset ja lähteä Kuopion sijaan Escapeen kattoo Cheekkiä 20pvä. ♥ Oivoi, otin TikkakoskiEmman mukaan ja sit käytii vähä joraa, jonka jälkeen skippasin torstain koulupäivän, mut Jaston ja JIOn pyjama-pikkujouluihin Giggliniin selviää aina. ;) Hillitöntä joraamista kahtena päivänä putkeen. Ei kauheesti ollu auttanu tiistain jumppatreffit Ronjan kanssa Korkeakoululiikunnan Body-tunnilla. En ollu ennen havainnu et mulla on pakaralihakset... Sit vielä lauantaille yhet juhlat Konneveden mökkiin, kun Heli juhli 18v-juhlia. Jeejee! Käväsin pikavisiitin siellä autolla, kun sunnuntaina oli sit koulukarkelot Mennalassa. KN Specialia väännettiin Midden ja Romeon kaa, vaikka Middellä en oo kesän jälkeen menny. Tuli sieltä kuitenkin 62,80% Romeolla eli jaettu 2. sija ja Middellä 59,80% eli 6. sija 10:stä. Ei huono, vaikkei ollukkaa helppoo.

Viime viikon torstaina sinkosin sitten itteni Emman luo Kuopioon viettämään vihdoin Starshine-laneja, joita on tässä jo useempi vuos koitettu toteuttaa. En muista ees millon oon viimeks tilannu kotiovelle pitsaa (okok Emma tilas). Kolme ekaa peliä meni läpi, nyt mä kamppailen nelosen kanssa täällä itekseni. Pitäs kyllä nää kaikki neljä osaa kieltää terveyssyistä, pulssi kohoaa kolmeen sataan ja suusta tulee vuoden kirosanat kerralla. Ei hyvältä näytä.

#severiäinenmulhake ♥

2 kommenttia:

  1. voi huuruhiiri tiesitkö että oot ihan hassu ♥ ...vaikka en tykännytkään tuosta mun skippauskohdasta.. :D ja toi alin kuvatus on hirveen söpö! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höhö ite oot iha hassuhiirihuuru ♥ Ja tattista tattista! :P

      Poista