maanantai 5. toukokuuta 2014

Vapaapäivä - ai mikä, onko se syötävää??

En tunne käsitettä loma, eikä aamulla saa nukkua kuutta pidempään.

PAITSI TÄNÄÄN omg sain nukkua kymmeneen asti!! Silti tuntui ihan samalta kuin aina kuudelta herättyä... Pahoittelen jo tulleista ja tulevista kirjoitusvirheistä, oon niin innoissani tässä rupeamassa selittämään mitä viimeiset viisi kuukautta mun elämässä ovat sisältäneet, että en varmasti osaa/ehdi/huomaa korjata virheitäni. Hepoista kerron joskus toiste, koska niistä on niin paljon kerrottavaa etten niitä viiti tähän tuupata. Samoin sitä vuosi sitten tapahtuneen Lontoon reissun postausta ootan edelleen ilmestyvän tähän blogiin.

Pinossa poikittain matkalla Empun syndeille tammikuussa
Mut hei! Mun arki on pääosin täyttynyt vuoden alusta tähän päivään asti tiivistettynä hepoista, tankoilusta, koulutehtävien välttelystä, Jastosta ja hajoittelusta. Tsekatkaa mikä muikkeli kirjottelee täälä: hoitsu, heppatyttö, tankoilija ja sihteeri. ;)

 

 

Hoitsuilu

Koulu päättyi viime viikon tiistaina, koska en mennyt keskiviikkona enää kouluun. Mää lähin
Helssinkiin Vappua viettelee! Mutta totta tosiaan, eka vuosi alkaa olemaan yhtä esseetä vaille pulkassa. Harjoittelua oli viimeiset kuusi viikkoa, mutta ehämmää sinne Puuppolaan lopulta päässykkään. Eipä se mua haittaa, koska uus paikka oli niin kauheen kiva, että oon siellä jo päivän ehtinyt olee ihan oikeesti töissä ja käsittääkseni pääsen sinne nyt toukokuussa tekemään yhden sijaisuudenkin. Pitkää päivää tein kyllä ja aika uuvuttavaa oli lisättynä talliduunit joka toinen viikonloppu. Oli mulla kolmen viikon aikana tasan 0 oikeeta vapaapäivää. Vai oliko se neljän viikon ajalta. No, meni jo! Sosiaalinen elämä, hmmm, en tiedä oliko sitä.
Innovoitii vähä
Ennen harjoittelua meillä oli kokeet opituista asioista ja Innovaatioviikko, josta en tiennyt saanko sille edes osallistua. Sitten kun sainkin, oli se aika tuskaa. Oisin voinut innovoida itteni siltä viikolta pois, mutta eipähän jäänyt ensi syksylle roikkumaan. Piti keksiä/innovoida/arpoa yritykselle joku uusi innovaatio jolla niiden myynti paranisi. Oltiinhan me aika halpaa työvoimaa kun jos eivät itse moiseen kykene. Mur.

Heppatyttöily

Midden kanssa alotettii pihakausi ajoissa
On niitä poneja harrastettu, lisää myöhemmin! Mut tänään kävin kuitenkin sponsorini (äiti♥) kanssa hankkimassa uudet ratsastushousut ja -hanskat. En voi käsittää mikä tää heppatyttöjen standardikoko oikeen on!! Joudun ostaa 42 koon housut, koska kaikki muut koot on tehty tulitikkukintuille! MULLA ON PERKELE LIHASTA JA LÄSKIÄ MAHUTETTAVANA NIIHIN ja nyt toi vyötärö sallis mulle vaikka masuasukin ollakseen sopivat ja lahkeet ei onneksi nyt oo 2km liian pitkät kuten muissa malleissa. Huoh. Kierin itsesäälissä.Tankoilu

Juu elikkäs tänäänkin 15:00 aijon olla Alkeis 2 -tunnilla hylkeilemässä, vaikka kehitin tossa viime yönä hemaisevan yskän itselleni. Kymppikerran kortti loppuu kohta ja tällä viikolla se velvoittaa käymään kolme kertaa rimpuilemassa, sisältäen kaksi ohjattua tuntia ja yhden vapaavuoron sunnuntai-iltana. Ostin myös tankodopingia, Dry Hands gripin koska kädet luistaa pidoissa :( vaan ei enää! Käännetty seisonta tosin tappaa mun sisäreisien ihon, kun mun ilopaino jää niiden varaan. Sattuu niin että huutaa tekis mieli. Liikunta on ihan kauheen kivaa.

Sihteereily (ja tutoroilu)


Matkalla pois Baltic Princessiltä
Otsikko ei kuulosta millään tavalla järkevältä, mut se on ihan ok. Oon tykänny ihan kauheesti olla Jaston hallituksessa Jyväskylän Ammattikorkeakoulun Sosiaali- ja Terveysalan Opiskelijat JASTO Ry, jos joku ei vielä tiedä mistä lyhenne on ja senkin puitteissa on tullut tehtyä kaikkea kivaa. Oon myös joutunut uskaltautumaan poistumaan mun mukavuusalueelta: kävin yritysillassa, jossa olin ainut Jastoa edustanut yksilö, ja se oli ihan kamalaa kun olin niin pihalla kaikesta. Selvisin kuitenkin hengissä ja oon taas vähän fiksumpi (ehkä) ja ainakin on tieto siitä, kehen voi ottaa yhteyttä sen tyylisissä asioissa. Hallituksen kokoukset, koulutusalojen tapahtumat ja Jaston järjestämät karkelot ovat värittäneet arkea mukavasti risteilyineen.
Muna voitettiin leiriltä Kaaos-pelistä
Tammikuun lopulla oli haku ensi lukukauden tutoreiksi. Hain vertaistutorointiin, mutta meidän luokalta taisi olla niin paljon hakijoita, että mut laitettiinkin vaihto-oppilaita tutoroimaan. Siis International Tutoriksi! Kaikki koulutukset ja viikonloppuleiri on jo käyty, enää odotellaan tietoa meidän "omista" vaihtareista jotta päästää tositoimiin. Oon niiiiiiin täpinöissäni! Muutama hassu viikko sitten päästiin leikkimään oikeita tutoreita, kun oli JAMKin SNP14 pääsykokeet eli meidän koulutusohjelmaan ensi vuodelle hakevat ja meitä oli siellä opastamassa tulevia tovereita. Pitkä päivä oli, jonka päätteeksi vielä Jaston kokouskin, mutta hyvillä mielin suoraan nukkumaan sen päivän jälkeen.

Munasta tuli Porsche, haalarit veljen
Nyt mulla on tää viikko ihan oikeesti lomaa toistaiseksi. Tänään on luvassa tankoilua ja estehyppelyä, huomenna Jaston kevään viimeinen kokous ja siivoilua, keskviikkonan tässä ehkä paras kirjotusvirhe ::DDD tarkoitan keskiviikkona on Jaston vikat bileet Helmessä (ihan kaikki mukaan!) upeet haalarimerkit tulossa, ite tilasin ;) ja innolla ootan ompelemaan pääsyä, torstaina tankotunti... Perjantaina ehkä töihin, mutta ainakin ratsastaman, lauantaina koulukilpailut Suojakalliolla Mikolla ja sunnuntaina kisoista selviytymisen sallimalla tavalla tankoilemaan. Tomorrowlandiin ei saatu lippuja, paikataan tilanne Weekendillä jälleen kerran. Näihin kuviin ja tunnelmiin, riemuisaa neljän vuodenajan kevättä kaikille!

//Tittidii! Koska mun kuvien muokkaus ei tapahtunutkaan kolmessa ja puolessa minuutissa, jäi tää julkasu nyt sitten tankotunnin jälkeiseen elämään. Ilosanomaa on kerrottavana!! Tänään onnistuin käännetyssä istunnassa olemaan jopa kolme kertaa ilman että sattui niin kovasti. Varmaan asettelin kinttuni ekaa kertaa oikein, mutta meni ihan pasmat sekasin. Lisäks tää laji on ihan paras oman kehityksensä näkemiseen: niinä kertoina kun ei oikeesti sattunu niin että itku tulee, pystyin tulemaan käsilläseisonnan kautta alas. Siis mitä! En oo ikinä ennen luottanu mun käsilläseisontakykyihin millään tasolla, mutta nyt mä pystyin. Voittajafiilis, toivottavasti ratsastuksenkin jälkeen voin riemuita vielä lisää!!!!!

2 kommenttia:

  1. oi taija oot vaan niin ihana♥ :D:D sulla on huomenna vapaa? mä keksin sulle just tekemistä, koska mun suuntana on jyväskylää ja liikaa aikaa joteen ois kiva nähellä, koska iksuu:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana oli nähdä♥♥♥ Mun elämäni pulla!♥

      Poista