tiistai 25. syyskuuta 2012

L, E, M, C, B, A, I+--½#?!

Kuuntelu 63 pistettä, yhteensä alustavasti 198 pistettä. Jos oikein arvailin, M:n sai viimevuonna n. 180 pisteellä. Sanon minä, että olen tyytyväinen!

Meillä on täällä Rautalammilla ollu nyt tosi syksyistä keliä, maanantaina satoi vettä oikein onnellisesti ja pyörällä oli tosi mukava painella sateessa ja tuulessa eteenpäin. Varsinkin kun armaan Ponin (Tunturi Poni) takarengas oli viime torstaina ilmoittanut, että nyt se ei enää pidä ilmaa, mutta sitten sunnuntaina se alkoikin taas pitämään. Piti maanantaina varata aikaa siihen niin, että kerkeän myös kävellen kouluun. Tämä johti surkeiden sattumusten sarjaan: olin varttia etuajassa koululla, enkä edes kerinnyt kirjautumaan facebookkiin. Koulumme koneet ovat lahnoja.
Kaikki kuvat on kaapannut Riikka ja kun tosta nimestä klikkaa niin pääsee lisää kattelee mitä riehtuttiin Tohiksensillalla ja sen alla Pestuusunnuntaina! Oli oikeen muksat photoshootingit! ♥ Varsinkin kun oli vielä niin kesäinen fiilis ja aurinkokin paistoi aikoinaan.

Meillä jatkuu nyt koeviikko hurrrrjaa kyytiä. Maanantaina skippasin saksan kokeen, se joutaa hylättyjen uusintaan. Tänään oli bilsan koe, meni surkeesti, mutta kunhan sen saa alta pois ni on hyvä! Huomenna bilsan yo, pyhällä hengellä ja Fazerin suklaalla menoks ja loppuviikosta on kanssa jotain kokeita....

Keskiviikkon on Marun kouluvalmennus Keskuksella, Kertulla pitäs sinne mennä pötköttelemään. Kertulla menin eilenkin, se oli hieno, vaikka mä ite oon vielä vähän kujalla miten sitä kootaan. Gepardi kun meni pitkänä kun nälkävuos vielä, mutta jos tää tästä! Menin sillä viimeviikon maanantaina myös, esteitä, ja oli pitkästä aikaa nautinto hyppelehtiä täällä...
Lauantaina Mennalassa menin Mikolla, kuten edeltävällä viikolla puomitunnilla. Nyt viimeksi hypättiin ja se oli iha hirrrrmukivaa. Hepat on ihania ja ratsastaminen parasta mitä tiedän!

Ja nyt yokirjotusten kunniaksi Emma soitti paniikkipuhelun ja olen tänäänkin menossa ratsastamaan. Olenpa tyhmä. Ei se mitään, todistan sen sitten huomenna viimeistään.

2 kommenttia:

  1. sun tekstejä on aina tosi ihana lukia! jotenki aina saa hyvän mielen, ku pääsee lukemaan ihan päätöntä tekstiä! ((:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, lupaan jatkaa aivan samaan malliin. :D Kunnes keksin jotain sivistävää kirjoitettavaa!

      Poista