lauantai 22. joulukuuta 2012

Jäähyväisiä

Noin ja tuoosta kävin hieman pöllimässä veljeltäni piparitaikinaa, josta se väsäilee mukavasti piparitaloa. Kotona Keski-Suomessa ollaan, sillä kyllä perinteisiin kuuluu viettää joulua perheen kanssa. Katsastetaanpa kuitenkin ihan ensiksi tämän kuukauden tapahtumasaldoon:

Studia-messut ja muu haahuilu
3.-4.12. Maanantaina lähtö 7:00 lukion pihasta kohti ensin Fazerin suklaatehdasta ja Savolainen Osakuntaa. Fazerin kierros oli aika huono ja Savolaisesta joku muu ehkä sai enemmän irti kuin minä. Paitsi että en kyllä hae yliopistoon, se tuli selväksi. Illalla käytiin baarissa ja oli oikein muksaa. Tiistaina oli itse messut, joissa tavoitteeni oli kerätä niin paljon krääsää kuin mahdollista. [x] Onnistuin. En edelleenkään hae yliopistoon, vaikka sain Lappeenrannan esittelypisteestä pinkin huulirasvan. Täydellistä. Sitten suunnaattiinkin Eduskuntatalolle, jossa suurin kiinnostuksen kohde oli "Kuka nukahtaa seuraavaksi" -bingo. Sitäpaitsi, vaikka Kreikka ja Kypros alkavat samalla kirjaimella, koitetaan pysyä Kypros-aiheessa. Sitten käytiin vielä YLE:n studioilla kiertämässä, ja tää oli varmaan kivoin juttu koko reissussa!

YLEn varastosta huivit joka bileisiin!

Satulateatterin harjoitukset ja esitykset
Koko viime viikko meninkin iltareeneissä ja läpimenojen parissa. Torstaina oli ensi-ilta ja viime maanantaina saatiin viimeinenkin esitys näytettyä. Omalta osalta kaikki esitykset (ja harjoituksetkin) meni oikein mallikkaasti, paitsi perjantaina päästiin improvisaation makuun, kun yksi esiintyjä pyörtyi ihan heti alussa. Onneksi ei käynyt pahasti, mutta kyllä se pisti pasmat aivan sekaisin itse kultakin... Meidän perhe oli sunnuntaina katsomassa esitystä ja samoin yksi ystäväiseni täältä kotopuolesta.

Lukion pikkujoulut
Meni sitten ihan vauhikkaasti perjantain esityksen jälkeen....

Liikkakurssi
Wanhojen lisäksi ainut liikkakurssi jonka otan vapaaehtoisesti on tää "uudet lajit", vai mikäs tää onkaan nyt. Ollaan koklailtu budolajeja, jousiammuntaa (joka oli ihan superkivaa) ja potkunyrkkeilyä, tosin viimeisin jäi multa välistä, koska...

...Swedish House Mafian keikka
oli torstaina, ja jätän tästä turhan kuvailun pois, koska epäonnistuisin joka tapauksessa. Oli ihan älyttömän upeeta vaikka ehkä jollain tapaa pidän enemmän tämän tyylilajin pienemmistä keikoista (Ingrosson keikka, Pendulum DJ:t jne., poikkeuksena Pendulumin viimeinen Suomen livekeikka Provinssissa). Omia videoita en laita tänne, koska laulan niissä niin kovaa mukana etten kehtaa ees ite kattoa niitä. :D Joten eikun Youtubeen.


Don't You Worry Child on mun paha, paha heikkouden kohde ja sitten kun se lopussa pistettiin akustisena kiitostekstien kanssa pyörimään, niin kyllä siinä vähän itku tuli. Aina kaikki hyvä loppuu, mutta entä jos jätkät soittelis näitä SHM:n biisejä hurjasti aina soolokeikoillaan? Kuten Ingrosso teki Weekendissä? Jos pyydän oikein nätisti? Oikeestaan ei tee ees mieli kattella noita keikkavideoita, tulee niin harmistunu ja ikävä olo. Ehkä tää fanityttö pääsee tästä dramaattisuudesta ja tuskasta joskus yli. Parhaiten verkkokalvolle ehkä jäi äijien sisääntulo, kun seisoivat valkosta taustaa vasten. Hyperventiloin. Lisäksi muhun uppoaa oikein mallikkaasti tuollainen yleisön nuoleskelu, mitä SHM harrasti. ;)

Matkalla Helsinkiin /Nokia Lumia

Kävin sitten tänään pitkästä aikaa Mennalassa ratsastamassa. Pari viikkoa sitten menin Middellä pitkästä aikaa ja siinä kyllä riitti tekemistä! Jäätiin pikkujoulutkin sinne viettämään.  Tänään menin Romeolla ja pakkasta oli aika mukavasti. Meitä oli neljä tunnilla, mentiin koulu ja tehtiin tosi kivoja tehtäviä. Siirtymisiä lähinnä, tietyn askelmäärän pituisia ja laukkaa muutenkin kuin keskiympyröillä. Johtui ehkä siitä, että oli eri opettaja kuin yleensä. Mutta hyvin meni.

Tässä sitten voidaan aikalailla samalla sanoa heihei vuodelle 2012. On ollut oikein mukava ja onnistunut vuosi, vaikka tääkin pyörähti ohi ihan hirmu nopeaan. Kiitän kaikkia mukana riehuneita ihan hirmuisesti! Tästä voidaan nyt rauhaisasti jäädä joulua viettelemään ja uuden vuoden ajattelin höntsäillä Rautalammilla.

Taitsi kiittää ja toivottaa ihanaa Joulua ja vapaavalintaisella adjektiivilla kuvaavaa uutta vuotta! Nyt mulla tuli maha kipeäksi, kun söin sitä piparitaikinaa niin antaumuksella...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti