torstai 3. tammikuuta 2013

2012 -> 2013

Juu elikkäs jokaiselle oikeen hauskaa tätä vuotta! Meillä onkin ehtinyt jo koulu alkaa, onneksi lukujärjestykseni soi minulle kevyen laskun arkeen. Keskiviikkona piti mennä kouluun vasta kymmeneksi ja torstaina (tänään) puoli kymmeneksi.


Vuodenvaihde oli kyllä vauhdikas, kuten arvelinkin! Sunnuntaina suunnattiin Ellan kanssa junaan ja kohti Helsinkiä Yassulle. Käytiin syömässä Virgin Oilissa, enkä ole eläessäni syönyt niin hyvää risottoa. Voi että sitä nautintoa. Maanantaina päivästä käytiin vähän shoppailemassa ja illalla sitten Party Aliaksen lämmitteleminä suunnattiin Fredan Tivoliin. Siellä pääsimme mukavasti juhlistamaan vuoden vaihdetta täpötäydellä tanssilattialla (olin tosin tainnu hukata molemmat mun kaverit jo ennen sitä...). Vasta jälkikäteen selvitin, että paikalla oli settiä soittamassa Heavyweight DJs, eli ihan mahtavaa musiikkia saatiin kuulla koko ilta! Yöllä sitten suunnistettiin mukavasti tukikohtaan.

Rautalammilla kaikki on ihan normaalisti. Mikäpä täällä muuttuisi, koulutyöt ja nyt myös entistä lähempänä häämöttävät yo-kirjoitukset odottavat panostusta. Hyh varmaan menee lukio lukematta läpi, miks sitä enää taktiikkaansa muuttamaan? Jatko-opintojakin vois tässä alkaa mietiskeleen pikku hiliaa.

we ♥ it

Ainii muuten, uhkasin ostaa huonosti menestyneen OnePiece shoppailun seurauksena liput Summer Sound Festivaliin. Noh, enhän minä kyennyt jättämään sitä Superearlybirdsysteemialennushintajuttua käytämättä..... Niiin että ensi kesänä sitten bailataan oikeen kunnolla. Pitää alkaa kohottaa kuntoa varmaan hyvissä ajoin, että tuollaisesta viikonlopusta selviää! Mun puolesta kevät ja kesä sais tulla jo hurjaa vauhtia, kun Pukkikin jo on päässy poroillansa nätisti laskeutumaan kinosten päälle. Arska hoi, ikävöin jo sinua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti