torstai 14. helmikuuta 2013

Mihin aika katoaa?

Ihme viuhotusta ilmassa, selvästi.

Kuvan otti rehtorimme Eeva :)

23.1.-24.1. oli Opinlakeus -messut Seinäjoella. Empun kanssa mentiin sinne julistamaan koulumme ilosanomaa ja oli oikein viihtyisä reissu. Seuraavalla viikolla oli 30.1.-31.1. Jyväskylässä Next Step -messut, josta yllä oleva kuva on napattu. Keskiviikkona meitä oli mun lisäksi siis Niina ja Yassu, torstaina suunnitelmien totaalimuutoksen jälkeen meitä oli minä ja Niina selviytymässä siellä. Niina jäi meille yöksi ja kävin Mennalassa ratsastamassa Mikolla. (Se oli ihan superhyvä.) Alunperin meistä kenenkään keskiviikkona esitelleen ei pitänyt jäädä torstaiksi... Hirmuisesti oli kiinnostuneita, mut oli todella harmi kuulla sellasia lausahduksia, kuin "Onko tällainenkin olemassa?? Olisinpa tiennyt vuosi sitten!". Eikö erikoislukioista kerrota ihmisille? :(

Ratsastustuntien, prelien (jotka meni kaikki huonosti hehe), kyläbilistelyden ja pitkien kuvisluokassa vietettyjen päivien lomassa ehdin myös tekemään itselleni potkiaisiin mekon, syömään ja selviytymään hengissä. Käytiin me Olivian, Fishin, Riiksun ja Eriksen kanssa leffassakin katsomassa Vuonna 85, kun sain auton viimeviikoksi käyttöön!! Oli tosi hyvänmielenelokuva.

Tekstitaito, enkun- ja saksan kuuntelut meni ja hyvä niin.

Potkiaiset

Teemana meillä oli julkkikset, joko itse keksitty tai joku jo olemassa oleva. Joten! Siinä missä muut pukeutui ihanasti kauniit mekot päällä ja olivat kauniita, päätin sitten ihan kunnolla repästä ja leikkiä olevani Simpsoneiden Marge.

 Ensimmäistä kertaa elämässäni kreppasin hiukset ja noh, sanotaanko että tuli aika tuuheeta.... Tiistain koekampauksen jälkeen sitten saatiin keskiviikkona hieno tötterö päähän, ainoostaa et väri loppu kesken.

Potkijaiset oli tosella kauniisti järjestetty ja ne olivat oikein viihtyisät. Kiitos kakkosille (ja muutamalle ykköselle) ihanista potkijaisista!
Penkkarit

Penkkareihin meillä ei ollut mitää teemaa. Olin tilannut itselleni Lara Croftin asun, joten tällä kertaa hiukset pääsivät vähän helpommalla. :D Päivä oli todella huikee ja tästä se sitte vaan jatkuu.

Ei tarvinnu ite kävellä!
Riikka sai riemun kuvata höhö
Kolme alinta kuvaa on Kertsin kamerasta ja muut on kuvannut Riikka. Kiitos ja näkemiin ihanat abiturijuntit, on ollu upeet vuodet teidän kanssa!

Loppuun saatte sitten katsella ensi kesän rantamuotia.  Oikeesti oon potkiaisten jälkeen matkalla suihkuun.


Viime postauksen "ensi jaksoa" saatte sitten oottaakkin vielä ehkä seuraavankin kuukauden...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti