torstai 7. maaliskuuta 2013

En keksi mitää järkevää tähän

we ♥ it
Priorisoidaan asiat nyt niin että vihdoinkin hehkutan täälläkin, että huhtikuussa siintää .......... Oho, tasan kuukauden (!!!!!!!) päästä Riikka, minä ja Emma ollaan matkalla Lontooseen! Järkytyin juuri, kun tajusin vakavia tosiasioita. Kolme yötä yritetään selviytyä Englanninmaalla. Luotan kuitenkin Riiksuun ja Emmaan, että he osaavat opastaa minua, koska molemmat heistä ovat käyneet aikaisemminkin tuolla. Minä en, leikin vaikka tulkkia jotta tuntisin itseni hyödylliseksi.

Siitä puheen ollen, englannin kuuntelu meni aivan perseelleen. Alustavasti 66 pistettä, mutta ei kelpaa mulle. Avoimet kusin oikein huolellisesti, en edes ehtinyt kirjoittaa vastauksia siihen vastauslomakkeelle. Suttupaperille kylläkin. Mitäköhän mä ees tein niiden avoimien tauoilla... Varmaan ehdin lukea seuraavan kysymyksen juuri ja juuri. Entä jos YTL ei hyväksy vastauksia sutulta? Hyppään Lontoon lentokoneesta ennen Helsinkiä alas. Innolla reissua ootellen! ♥

Abiristeilystä selvittiin kaikki ehjinä koteihimme. Oli oikein hauska risteily, kyllä tuli taas jorailtua hyvin, hyvin ahkerasti.

Seurakoulukilpailut Rautalammilla

Tuli sitten otettua osaa kilvanajoihin tääläkin päin ensimmäistä kertaa. Valmennus- ja kilpailukurssi velvoittaa osallistumaan joihinkin tämmöisiin kilipailuihin ja ulkopuoliseen valmennukseen jne. Itse otin kilpatykikseni Kerttusen, kun tykkään siitä niin paljon. Marun valmennus sillä meni aikoinaan oikein hyvin ja kaikki muutkin tunnit jotka sillä satuin menemään. 24.2. sitten verkattiinkin HeB K.N. Specialia varten. Tavoitteena väh. 58%. Alkuun aattelin kuuttakymppiä, mutta laskin siihen sitten panikointivaran vieraalla tallilla vieraissa olosuhteissa.Itse rata meni aivan surkeasti. Mun voltit ja ympyrät oli varmasti saman kokoisia, kiemurat jäi liian pieniksi, eka laukannosto myöhästyi ja lävistäjiltä tullessa laukka rikkoontui raville aivan liian aikaisin. Lisäksi pysähdyksessä Kerttu peruutti, varmaan ootteli sitä, kun edellisessä luokassa se joutui tekemään niin. Silti ite heppanen oli todella tasainen ja rento, ehkä jopa vähän "nukuksissa" mistä reaktionopeus sitten kärsi. Toisaalta kuski ois voinu tehä asian eteen jotain... Homma meni kuitenkin niin, että sain 58,60% ja hävisin Emilialle ja Konstalle puolella pisteellä. Sijoitus oli toinen ja vain kaksi parasta palkittiin. Pakko mennä ens kisoihin uusintakierrokselle ja tehä paremmat tiet ni saan varmaa 65%. Tavoitteeseen päästii ja ens kerraks sitte nostetaan kivasti. Riippuen ihan siitä jaksanko vaivautua.
 
Naama loistaa ja ruusuke kans

Oon tosi tyytyväinen kilpailuihin yleensäkin, oli ehkä ihan tervettä meikäläisellekki kokeilla pientä kisailua jossain muualla kuin Mennalassa. Vaihtelu virkistää mun ruusukerivissäkin. Kerttukuvista kiitos Yasmine N.!

Tämän viikon "talviloma" on sujunut hienosti englanninkielen Personal Trainerien kanssa. Voi että, nää on ehkä kuumimpia ohjaajia ikinä! Se hyvä puoli näissä kuitenkin on, että kun kerta tää on tämmönen tietokoneohjelma, sanastot käy läpi viiteen minuuttiin kahesta kappaleesta. Kirjasta kattellessa siihen menis 1-6 tuntia, koska nukahtasin siinä välissä vähintään kerran. Tiistaina ja keskiviikkona kävin Mennalassa tunneilla. Tiistaina Romeolla Katrin pitämä koulutunti, meni tosi hienosti. Keskiviikkona Päivi R. piti estetunnin, jonka menin Valalla. Sekin meni hienosti, mutta esteet mentii yli joko räpeltäen tai vähemmän räpeltäen. En ees muista millon oisin viimeks hypänny... Mut oli silti hauskaa!

-----
Tähän loppuun mä haluisin vielä sanoa pari sanaa siitä Laukaan maneesiturmasta. Ratsastin siellä ite pienenä monta vuotta ja mun äiti ihan tähän tapahtumaan asti. Koko paikka on ollu mulle aina tosi rakas ja hepat kanssa, myös ne menehtyneet. Oma onni onnettomuudessa, ettei äiti ollut siellä alla, mutta otan syvästi osaa menehtyneen heppatytön suruun. Voimia tallin pitäjille, loukkaantuneille ja tytön läheisille.

6 kommenttia:

 1. hihiihi, lontoo täältä me tulemme!! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasitko ku oon taas ajoissa näide mun hehkutuste kanssa. :'D Fb:ssäki ehkä kuukaus sen varmistumise jälkee. Taidan käydä vähän hitaalla.

   Poista
  2. kyllä käyt hitaalla! mutta mun mielestä se menee niin että parempi myöhään kun ei milloinkaan!! :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli. :D Miten sä mun blogiin oot eksyny?

   Poista
  2. Etin vaa kuvia viime kesäleirist kuvahaun kautta ja löysin sun blogin bannerin. Kävin kattoo, et mikä tää nyt on ; ).   Poista