lauantai 4. toukokuuta 2013

Taas on se aika vuodesta...

...kun Nuokku vallataan lätkähuumassa! Itsehän en jääkiekosta ymmärrä mitään kauheen suurta ja mahtavaa, mutta ainakin on kiva jos Suomi voittaa ja Valtteri Filppula on todellinen kuumis. Mulla on sen kuva seinällä. Silti on aina yhtä kivaa mennä porukalla kattomaan ja kannustamaan. Sentään tähän päivään sisältyy joku sosiaalinen tapahtuma, sillä olen tällä hetkellä suht yksin Tohiksessa (ohi ajoi just auto, että joku muukin just tuli) tai ainakin meidän solussa oon ainut. Todella harvinaista, näin on tainnut käydä vain kerran aikaisemmin, jos kesälomia ei lasketa.

Näihin muutamiin viikkoihin on mahtunut tosi paljon kaikkea uutta ja jännää, mutta aloitetaan

Näyttelemisestä

21. päivä viime kuuta pyöräilin kattomaan Stage-porukan uusimman näytelmän, FC Stage. Porukassa näyttelee peruskoulumme oppilaita ja voin sanoa, että Rautalampi on ihan paras paikka kun täällä jaksetaan tehdä lapsille tällaista aktiviteettiä!! Oli ihan koskettavaa kattoa sitä riemua, mikä lapsista näkyy lavalla.

Hieman väsynyttä porukkaa viikonlopun jälkeen?

Satulateatterin Syrra-näytelmän rinnalla harjoiteltiin ahkerasti myös edellistä näytelmäämme, koska Ramppikuume lähestyi vauhilla. Viime viikonloppu menikin työpajoissa uutta oppiessa (olin katuteatteripajassa ja oli ihan sairaan siistiä, käytiin jopa kauppakeskuksissa aiheuttamassa hämminkiä!!!!), syödessä ja katsoessa upeita näytelmiä. Oma vuoromme oli heti perjantaina, toisena näytelmänä. Meidän esityslava oli aika pieni ja kenraalien aikana siihen rakennettii vielä takahuonetta. Kuulin, että järjestäjät olisivat luulleet lavalla näyttelevän vain kolme henkilöä. D44, meitä oli 15. Kaotttisen kenraalin jälkeen selvittiin esitys ihan kunnialla läpi, mulla tosin oli ongelmia replojen kanssa. Eipä tuo hirveesti menoa haitannut, Uusi Päivä -sarjan näyttelijä Arttu Soilumo kuitenkin kehui mun mummon roolia. "...ja sun silmät oli kierot! Tai siis sillee, tiiäkkö..." kyllä lämmitti mieltä! Tuomaristoltakin tuli hyvää, rakentavaa ja positiivista palautetta.

Mummot terveyskeskuksessa. Kuva: Iiro Lyytinen

"ÄLÄS NULIKKA VITTUILE" Kuva: Iiro Lyytinen

Prinsessan peti astetta korkeemmalla...

Syrra saikin sitten ensi-iltansa viime torstaina. Tähän päivään mennessä esityksiä on ollut neljä ja kaikki ovat menneet hyvin. Huomenna sunnuntaina on viimeinen esitys ja porukoiden ois tarkotus tulla paikalle. Heheh.

Sitten voidaankin jatkaa

Juhlintaan


Viime viikon keskiviikkona kävi niinkin hupsusti, että Jätkäjätkät päättivät tulla Mortoniin keikalle. Pahemmin en ole heitä kuunnellut, mutta keikka oli tooosi hyvä! Asa heitti mulle vesipullonsa ja tais miestä vähän huvittaa kun tuuppasin keikan jälkeen pullon signeerattavaksi. Eipä taida Novelle Lähdevesi ihan heti päästä pullonpalautukseen. Pääsee mun viinipullojen kanssa samalle hyllylle.

Seuraavana päivänä jatkettiin Villellä grillauksen ja saunomisen merkeissä. Porukkaa oli ihanasti ja ruoka oli hyvää, vaikka vähän ehtikin jäähtyä ennen yhteissyöminkiä. Ei se oo nii justiisa. Mä haluisin itelleni vaaleenpunasen pallogrillin, oon sellasen kerran nähny, mutta jos nyt näkisin uudestaan ostaisin sen saman tien. Jos joku tietää mistä sellaisia saa, niin ilmoittaisitteko. Kiitos!
Vappu tivistettynä yhteen kuvaan.

Vappua vietettiin reippaalla riemulla Tohiksen suojissa, mukavalla fiiliksellä ja pajolla serpentiinillä. Pitäs kieltää lailla tommonen tavara, aika vittumaista siivota...  Mutta hauskaa oli, joten mitäpä sitä murehtimaan. Porukkaa oli hirmu kivasti, kyllä sitä tällaisina iltoina aina huomaa kuinka paljon niitä kavereita sattuukaan olemaan.

4 kommenttia:

 1. "Vappu tiivistettynä yhteen kuvaan", INDEED! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä tämä Vappu muistetaan? -No Santerin kengästä tietenkin!

   Poista
 2. filppula ei oo ees mukana tänä vuonna :'( petyin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä, ihan tyhmää! :( Mut ehkä täst selvitää. Google kuvahaku on kiva. ;)

   Poista