keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Elämä ei ole vain yhtä juhlaa, se on myös ruusuilla tanssimista

Keltainen toukokuu on humpsahtanut hirveetä kyytiä ohi ja nyt on aika sanoa pitkästä aikaa terveisiä Keski-Suomen auringosta, täältä kotipihasta puutarhapöydän äärestä. Juhon tuoma suklaajäätelö tuhoutuu lopullisesti vihdoin ja juuri nyt. Mutta missä sitä on lymytty koko viime kuukausi, kun en oo ees tänne ehtinyt?

Rautalammilla

Miehiä ja Naisia -esityksestä koiratuokio
Kuukausi sitten (herranjestas!!!!) kisakatsomo hiljentyi ja Syrra sai viimeisen näytöksensä. Jännitti jostain syystä ihan kauheesti, mutta meni hyvin. Oon todella ilonen ja ylpeä mun koko näyttelijätouhuista, tää on ollu ihan tajuttoman siisitä! Tätä voisi jatkaa harrastepuolella ihan mielellään tulevaisuudessakin.

Päivät täyttyivät yleisestä höntsäilystä,
kavereiden kanssa hengailusta, uimisesta ja muuttamisesta. Lopullinen muuttokriisi syntyi viime viikon torstaina ja perjantaina, kun ajelin isolla autolla lastaamaan mun koko elämäni siihe. Ei meinannu oikeen mahtua... Lisäksi jouduin osalliseksi Kaisan muuttoon, Marsun rattiin ja peräkärry perään. A_p_u_a totesin minä, varsinkin kun liinoja ei ollut... Matka tosin ei ollut pitkä, mutta kieli keskellä suuta siinä mentiin.

Heppailemassa

Maanantain Katrin pienryhmätunneilla oon mennyt nyt Mikolla. Se on kehittyny ihan hirveesti niistä ajoista mitä se oli silloin kun se tuli. Lisäksi ulkokentällä on ollut aivan ihana ratsastaa näillä keleillä. Hypännyt en ole pitkään aikaan, mutta ai että kun sitäkin pääsi nyt taas harrastelemaan! Vaikka eteenpäin liikkuminen on välillä niin armottoman hankalaa.

Suojis 70cm

Helatorstaina oli Suojakalliolla estekisaharjoitukset. Menin Romeolla 60cm ja 70cm radat, joista tulokset oli 60cm/hyl ja 70cm/puhdas rata + 2. sija tyyliarvostelussa. 60:ssä Romeo oli aivan kauhuissaan, sitä jännitti ihan hirveesti ja kielsi useampaankin otteeseen. Verryttelyssä se oli ollut aivan mainio, mutta vasta seiskakympissä elämästä tuli rennompaa. Hyvinhän se sitten meni!

Keskuksella kävin ratsastamassa mun vikat tunnit 22. ja 23. päivä pois alta. Keskiviikkona sain mennä Kertulla ja sitä tulee kyllä niin ikävä tuolta! Tehtiin avoja ja neiti meni hurjan mallikkaasti. Torstaina saatiin valita taas ratsut ja menin Konstalla. Se ei mennyt ihan niin hohdokkaasti kuin viimeksi Tiinan opastuksessa, mutta sekin on kyllä niin hieno. Tykkään ihan valtavasti, vaikka tää oli vasta mun kolmas kerta sen kyydissä.

Tampereella

Skumppaa ja roiskeläppää, ah nam
Toukokuun vikana viikonloppuna suunnattiin Kipon nokka kohti Tamperetta Laurin, Jeren ja Emman voimalla. Koska meidän risteily kusahti sitten johonkin kärpäsenkakkaan, niin otettiin sitten plan B esille. Jyväskylässä autonvaihdon kautta päräytettiin Omppuhotelliin, jossa kyllä sai taas Twisterin lumoissa huomata kuinka notkea kuin näkkileipä tässä taas ollaan... Illasta suunnattiin Tivoliin, jossa oli Glow Partyt menossa. Itse teema oli mun mielestä aika huonosti toteutettu, mutta DJ oli hyvä ja niin oli mun ja Laten muuvitki. /o/ 
Lauantaina nautittiin kesästä nurtsilla ja illasta suunnattiin Nokian Edeniin. Joskus pentuna oon siellä viimeks käyny ja muistin et se oli isompi. No, vaahtosammuttimen kokosena kaikki tais olla vähän isompaa. Yhtä hauskaa oli silti, rinkelimäki aiheutti pieniä tilanteita vaan heti alkuun. Hämmennyttiin Laten kanssa kun sieltä ilmesty yksi rinkeli ilman ajajaa. Emma oli pistäny ylhäällä Jeren kanssa omat pirskeet pystyyn ja kulkupeli oli siinä sivussa sitten ehtinyt karkaamaan. Illasta sitten mentiin Screeniin ja sunnuntaina tietenkin Särkänniemeen! Yks ehottomista kohokohdista kuitenkin tapahtui menomatkalla Treelle, kun löysin kaupasta vaaleenpunasta vessapaperia. Käsittämätöntä, voisin ostaa mun koko varaston täyteen sellaisia!!!!! Miten mä raaskin käyttää nää mun kuus rullaa? :( Reissu oli siis kokonaisuudessaan aivan loistava, näin siitä kesästä kuuluu nauttia! Jokainen joka haluaa nähdä enemmän tai vähemmän edustavaa kuvamateriaalia reissusta saa tulla kurkkaamaan niitä Emman aarreaittaan. Suotta mä siltä noita kuvia tänne pöllin, kun jokaisen hiirikäsi on kuitenkin tarpeeksi hyvässä kesäkunnossa tuosta klikkaamaan.

Lisäksi eilispäivä tuli vietettyä Tampereella suomenkielisten sairaanhoitoalan pääsykokeissa. Tällä kertaa pääsin haastatteluihin asti, koska jo kerran aijemmin tehty koe on tietysti tokalla kerralla helpompi. Jotain hyötyä siis niistä enkunkielisistä pääsykokeista, kun oli samat tehtävät. 

Juhlimassa

Lukion perinteiset KevätPikkujoulut olivat taas käsillä, tällä kertaa teemana olivat Viidakon Tähtöset ja Gorillat. Olin teemasta ihan innoissani, mutta ite pyörin autolla ilta seittemästä aamuneljään. Viimestä lastia en kyenny millään lähtee heittämään kylille, pelkäsit niin paljon et nukahdan rattiin. Noh, onneksi oli teltta pistetty jo heti alussa Kristan ja Yassun kanssa pystyyn, että oli mukava paikka kömpiä nukkumaan. Eikä ollu ees ahasta meidän Nuuskamuikkuskyhäelmässä. En oo ennen nukkunut teltassa, mutta oli ehdottomasti yks siisteimpiä kokemuksia hetkeen. Noi Janin puskamaalit oli kyllä aika moista tököttiä, sain pestä niitä vielä viikonkin päästä fairilla...

Saabijengi 4 ever! Kaisa kuvasi ♥

Kuopion Onnelassa on myös tullut vierailtua pariin otteeseen, kun ensin poijjat totesivat että minulla ei ole tekemistä ja lähden niille kuskiksi Kuopioon ja sitten tulikin lakkiaisia edeltävänä torstaina lähdettyä tovereiden kanssa jälleen matkaan. Tosin torstaina Onnelassa oli meijän poppoo ja kaksi jotain muuta, joten Passari oli sen jälkeen ehkä hieman meidän muuveihin sopivampi pleissi.

Lisäksi mä pääsin ylioppilaaksi, mutta niistä kerron sitten ihan omassa postauksessa (kuten siitä Lontoostakin joskus). :P Mulla on ihan kamalasti kerrottavia aiheita, mut en tajuu missä vaiheessa ehdin tekee kaikesta tekstiä! Viikonloppuna pitää mennä Mennalaan jo leirille apuun ja vaikka ja mitä! Menoo riittää vaikka on loma ja niin sen pitääkin olla. Aina väliin pitää olla tekemättä mitään, mut pidemmän päälle ne käy tylsäksi.

Ihania lomia kaikille ja onnea valmistuneille! ♥

2 kommenttia:

  1. Kuulosti aika pahalta toi Eden-selostus :DDD Tää on taas näitä harvoja hetkiä kun repeilen itekseni koneella :D

    VastaaPoista