sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Onkohan tän blogin nimessä mitään ideaa?

Hei maailma. Tänään on sunnuntai, melkein Huhtikuun loppu kesän alku. Vettä sataa. Pihalla on tosi tylsän näköistä. Toistaseks mua ei väsytä ja iskä kattoo olohuonessa jotai leffaa ja kaikki äänet kuuluu mun huoneeseen.
Mulla on vapaapäivä ja tää on aivan ihanaa. En aijo kirjautua koko päivänä JAMKOn sähköpostiin tai koulun Optimaan. Oon ihan vaan pläränny mun kuvia tietokoneelta ja laittanu niitä järjestykseen. Keittiössä tuoksui kesältä kun iskä oli savustanu ruuaksi haukia. Voi että mä ootan jo kesää.

Mä oon tällä hetkellä "lomalla". Neljä viikkoa ilman koulua tai harkkaa, mut heeeeei eipäs nyt ihan sohvalle juututa, kun on nää järjestöt ja kaikki.

Kaks viikkoo sit mulla päättyi mun opiskeluajan toinen harjoittelu. Tein sen Keskussairaalassa ja oli ihan superopettavaista ja jännää, vaikka oon nyt hyväksyny sen tosiseikan et mulla ois voinu synkata paremmin mun toisen ohjaajan kanssa. Ois ollu paljon helpompaa. Jälkiviisaus on aina helppoa. Oisinhan mä voinu opiskella teoriaa vähän ahkerammin. Mullehan ois voitu opettaa teoriaa vähän ahkerammin. Ei musta oikeesti ees tuntunu et oisin ollu valmis mihinkään harjoitteluun. Pakko oli mennä ja toivoa että siellä oppii sitä mitä tää oikeesti on. Ja niin siellä oppikin, kaikki hyvin siis.

Nyt mulla on sitten meneillään neljän viikon vapaa ootellen että toinen harkka alkaa kesäjaksossa. Ihan sairaan pitkä ois tää mun loma muuten, koska en todellakaan tiedä mitä mä teen kesällä. Opparia? Juon kaljaa? En tee mitään? Kierin itsesäälissä? Nukun? Kattoo nyt, eihän tässä muuta oikeen ehdi.

Tän vuoden aikana on ehtiny tapahtuu jo tosi paljon. Koulutettiin meidän kouluun uudet ihanat enkunkieliset tutorit. Ne on ihan superhyviä, tiedän sen jo nyt. Pidin tankoilusta taukoo, mut nyt oon taas radalla, hurjempana kuin koskaan! Tittidii huomaa mustelmien määrästä. Oon juhlinu, toipunu juhlista ja tehny töitäkin silloin tällöin. Harrastanu, ehtiny kotonakin satunnaisesti käymään ja toisinaan myös nukkumaan. Saattaa olla tosi hyvä päivä ja seuraavana voisin tappaa kaikki elävät olennot maan päällä. Joskus ei tekis mieli nähdä ketään, mut just sillon oon 12 tuntia putkeen pelkästään ihmisten keskellä. Oon myös nauttinut mun päivistä. Niinkuin tänään ja eilen.

Oon käyny heppailee, mut poden taas suunnatonta kriisiä mitä mä sen kaa teen.

En tiiä onko mulla enää ystäviä kun en ehi näkee niitä. Ehkä mulla on. On joo, koska lähen käymään Ellan luona.

Mun blogin otsikko ois suomeks "Yks hölömö valloittamas maailmaa". En kyllä tiiä millon mä sellasta ehin tekee. Hölmö kyllä oon, se pitää paikkansa. Pitäskö tehä niin et lähen vaihtoon joskus kun ehin kouluaikana ja sit au pairiksi? Vois olla aika jees. Siis ihan tosi jees lähtee Amerikkaan tollee. Vaihtoonki lähtisin niin kauas kun vaan ikinä mahollista ja siellä puhuttas englantia. Kattoo nyt, ehtiihän tässä kattella.

Mulla on hirveesti tekemistä, mutta se, kuinka paljon mä saan aikaan tuntuu jotenkin olevan tosi epätasapainossa. Silti kun taakseen kattelee, tuntuu että kaikki on jo tehtynä. Niin niillä asioilla on tapana järjestyä, eikä stressillä ole sijaa mun elämään. Miksi sen pitäisi tulla kiusaamaan mua kun osaan kiusata mua ihan itsekin?

Mitä mä sit haluisin tehä? Repiä mun Tikiksen huoneesta tapetit alas. Kattoo kaikki tallennuksessa oottavat leffat pois. Kattoo kaikki kaudet Rillit huurussa sarjaa jotka oon ostanut. Tuunata vaatteita ja tehdä asusteita. Tankoilla ja ottaa rannalla aurinkoo kavereiden kanssa.

Kesä tuu jo...

1 kommentti:

  1. Hei mä heitin sulle tollasen haasteen! :)

    http://scriboergosumemma.blogspot.fi/2015/06/pojat-laulakaa-se-laulu-joka-sai-mut.html

    VastaaPoista