sunnuntai 26. elokuuta 2012

"Mä meen taas"

Kulunut viikko on kyllä ollut aivan vääränlainen jos katsellaan kirjoitusten olevan muutamien viikkojen päästä.
Maanantai - autokoulu
Tiistai - autokoulu
Keskiviikko - kierrettiin Emman ja Ollin kanssa Ikea ympäri. Emma löysi mulle ihanimman yöpöydään ikinä, joten hups ostin sen. Konsmo <3
Torstai - autokoulu ja saunailta isolla ihanalla tytsyporukalla
Perjantai- Tohisviikonloppu, että nyt saa juhlia taas! Kerkesin vasta tänään kasaamaan Konsmon...
Lauantai - junalla aamusta Jyväskylään ja sieltä suoraan ratsastamaan

Yleensä viimeisinä kahtena vuotena olen aina lähtenyt perjantaina päivällä bussilla kotiin täältä. Tietysti isommat juhlat olen täällä viettänyt, ihan oman mielenterveyteni kannalta, etten ole aina eristykssä 100 kilometrin päässä ystävistä. Nyt kuitenkin lähdin vasta lauantaiaamuna harvinaisesti junalla. Oli niin ihana saada hieman juhlistettua elämää ystävien kanssa, kun seuraavana päivä kuitenkin tiesi pääsevänsä ratsastamaan paikkaan joka on itselle tärkeä. :) Larissalle suuresti kiitoksia kyydistä juna-asemalle. Muuten olisin missannut mukavat pippalot!

Ratsastustunnilla menin Romeolla, jonka ratsastaminen on aina ollu mulle mieluisaa. Hypättiin sarjaa kahden askeleen välillä ja tehtiin ympyröitä niiden esteiden ympäri ja muuta perusjuttua. Romeo meni tosi kivasti, kerran kyllä täräytettiin aivan täysiä sarjasta yli, en tiedä tuliko siihen väliin yksi vai kaksi askelta... Loppuverkassa herra oli aivan mainio, ei pungertanut ees oikealta kovin pahasti vastaan niinkuin alkutunnista. Oikeassa nimettömässä taas rakkula, eipä siinä. Oli kiva käydä vähän körröttelemässä hienolla pallerolla.

Toivottavasti ensiviikosta ei tule näin kiireinen, sillä koulu on ollut aivan liian toissijaista. Sitä voisi opetella sanomaan kämppiksille enemmän "Hei vitsi oon lukenu tänään jo kolme ruotsinkirjaa!" sen sijaan että tulis huikattua "moikka", "mä meen taas" tai "heippa". Veikkaan etten koskaan tule oppimaan sitä. Oma syy kun lukioon menin, mutta ei voi mitään että täällä on niin paljon muutakin kuin pelkkä lukio. Ei olis kotipaikkakunnalla ollut näin kivaa, ei varmana.


2 kommenttia:

 1. Pistä konsmosta kuva ;). Ja mulla on ihan sama juttu, joko oon kokoajan ollu menossa tai kipeenä. Oli miten oli - ruotsinkirjat itkee yksinäisyyttään kun oon ne hylänny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää ottaa joo! :D
   Mulla on lisäks toi bilsa jonka solut varmaa on kohta ihan kuolleet ku eivät oo saanu auringonvaloo ja päässy yhteyttää. :D Ei kyllä säälitytä yhtikäs yhtään.!

   Poista