tiistai 7. elokuuta 2012

EK Leustu 2012!

Viikko sitten tiistaina saavuin onnellisena Rautalammille suunnitelmana pysyä siellä koulujen alkuun asti ja vartioida milloin uudet ykköset muuttaa meidän soluun. Kävi kuitenkin niin, että sain tekstiviestin Mennalasta, että pääsisinkö viikonlopuksi tallihommiin. Rallit kun aiheuttavat aina hieman järjestelyjä siellä. Meitsi lupautu hommiin oikeen mielellään - pääseehän siinä samalla kattelee maailman huippuja ilmatteeks!

Perjantaiaamuna matka lammilta kotiin lähti Villen kyydissä ja tietysti myös Heli oli matkassa. :) Jyväskylän ja hieman venähtäneen kauluspaitaepisodin jälkeen matka jatkui Hålen kautta kotiovelle. Kävin nappaamassa sopivasti vasempaan korvaan toisen rei'än, sopivasti ku olin menos hikoilee tallille! Mulla ei oo koskaan ennen ollu korvassa mustelmaa, mut nyt seki on koettu!

Leustun erikoiskoe kulkee aivan tallin vierestä. Tästä syystä pahimmat trööt-tapaukset pysyvät sisällä (näitä tapauksia oli kaikki muut, ihan varmuuden vuoksi, paitsi Kukka, Meku ja pihattolapset...).
Meteli ralliautoista ei ollut läheskään niin kova kuin oisin luullu, lähinnä helikopterit aiheuttivat liikehdintää ja puskissa liikkuvat turistit.

Tais olla viime kesänä kun ratsastelin rauhassa kentällä kunnes ralliauto sujahti reenaillessaan/taktikoidessaan/mitä tehdessäänkään vierestä ohi...? Oli hämmentävää.

Yllättävän paljon vapaa-aikaa jäi kuitenkin rallien töllistelyyn, kun oltiin Jennan kanssa niin nopsakoita hoitotallin siivouksen kanssa heti aamusta. Luppoaikoina purin suurta lannanluontivimmaani tarhojen siivoomisen parissa. Vasta illasta siivoiltiin sitten ratsastuskoulun puoli kun oltiin saatu tuupattua kaikki hepat pihalle.

Meidän oma rallikatsomo kentän laidalla!

Melkee meinasin unohtaa laittaa tän, mut meidän katsomo oli aika superluxus. Tarjoiluna oli mokkapalaa.

Ekalta ajokerralta

Ekalta ajokerralta

Tokalta ajokerralta. Huomatkaa asiallinen kansalainen vas. alareunassa. ::DD

En ois osannu oikeen oottaa näin paljoo porukkaa tälle mutkalle, mutta eihän täs. Rallivieraita oli koko leiritalokin täynnä, ihan hauskoja vieraita olivat kaikki. Ja osa iha hyvännäkösikkii.... Hihi.

Hirvonen!!

Latvala!!

Loeb, ja tän jälkee yleisö väheni aina puoleen.

Kaikin puolin viikonloppu perjantai-illasta aina sunnuntaipäivään oli oikein hauska ja rento. Muulia ihasteltiin ja pääsin kuulee eestinkieltäkin kun sieltä asti oli majoittujia.

Tänään tulin sitten takaisin lammille Ellan kyydissä. ♥ Käytiin eka vähän shoppashoppa Jyväskylässä, mm. koulukirjoja. Ostin sit alennuksista mustat korkokengät itelleni ja Arnoldsista baageli hakeutui ääntä kohti. Ja sitte vielä donitsi ja kahvi kans, tietenkii. Sitte lammilla asensinki itelleni ikkunaan VIHDOIN ötökkäverkon, ettei lennä linnut ja perhoset sisälle. Venäläiset marjanpoimijat ei kai ollu enne nähny kenenkää asentavan ötökkäverkkoa, kun kattovat ku suurinta nähtävyyttä... Oisin voinu myydä lippuja mun esitykseen. Ensi kerralla sitten!

1 kommentti: