tiistai 21. elokuuta 2012

wknd.fi

Varmasti moni onkin lukenut mitä näillä hittifestivaaleilla on sattunut, joten yllä aivan mahtava video aiheesta! :D

Meidän matka alkoi 8:40 perjantaiaamuna Helin ja Villen kanssa. Jyväskylästä haettiin vielä kaksi tytsyä lisäksi, Helin kaveri ja sen kaveri. Auto oli täynnä ja siinähän se matka vierähti Skrillexiä kuunnellessa. Helsingissä jätettiin tuo kaksikko keskustaan ja lähdettiin sitten itse seikkailemaan vähän jokapaikkaan, josta sitten päädyttiin Serenan parkkipaikkaa vastapäätä olevalle yksityiselle parkkikselle. Jätettiin auto sinne ja lähdettiin kävelemään festarialueelle. Sattuipa niin kivasti että siellä sitten salamoi ja jyrisi taivas mustana, joten eiköhän se taivas sitten revennyt kun oltiin kilometri talsittu! Mulla on kengässä reikä, joten kiva litinä kuului sitten melkein loppupäivän. Oli mukavata! Kastuttiin muutenkin ihan täysin, kun jonotettiin rannekkeiden vaihtoa Shellin pihassa...

Ite festaripaikalla oltiin puoli viiden aikaan. Kierrettiin paikat ympäri ja mentiin sitten jätskille. Nähtiin Justimusfilmsin esitys ja mentiin jammaileen yleisöön, jonne sitten jäätiinkin Skrillexiä odottelemaan. 17:40 lähetin Juholle viestiä, että missä ovat, mutta sain keikan jälkeen ryppään viestejä joissa luki lähetysajaksi 18:10 ja "Onks Skrillex aloittanut?". Siinä vaiheessa tuli kyllä sellanen viba että taidettiin olla ainoot meidän poppoosta jotka Skrillexin sattui näkemään...
Keikka oli ihan mahtava, oltiin suht eessä ja meno oli mitä mainioin! Joku pitin tapanen siihen meidän eteen ilmestyi, mutta sen kuollessa aika nopeasti pariin otteeseen oli taas kiva jatkaa sitä omaa jammailua.

Guettan keikka oli aivan mainio, oltiin taaenpana jammailemassa ja fiilistelemässä ja tykkäsin tosi kamalasti.

Vesipisteellä oltiin kuin Afrikassa, en tykänny tosi kamalasti.

Yöllä lähdettiin sitten matkaan sinne uutisissa mainittuihin ruuhkiin ja kyllä meillä tunti meni odotellessa että päästään siitä lähiruuhkasta pois. Väkeä oli niin törkeesti liikaa ja tuntuu pahalta niiden puolesta jotka liftaili yömyöhään kyytiä tai jotka eivät saaneet kyytiä ollenkaan. Puhumattakaan niistä jotka eivät päässeet näkemään lemppariesiintyjiään/ketään. Ei vaan voi järjestää niin päin puuta.

Lauantai alkoi aamusaunalla ja aamupalalla. Pitsojen jälkeen lähdettiin pikkuteitä pitkin ajamaan taas festarialueelle ja jätettiin auto tienpientareelle. Breathe Carolina ja Sebastian Ingrosso olivat niin mahtavat, Redrama kanssa oli hyvä. Poets of the Fallia käytiin Ellan ja Lakun kanssa katsomassa (vihdoinkin kun saatiin kännyköillä yhteys toisiimme). Summer Soundia kävin kanssa kattelemassa ja oli muuten mahtava päivä. Yöllä päästiin nopiasti pois ja sunnuntaina kotiin.

Mulla oli tosi upeet festarit, ei muuta valittamista paitsi vesipisteiden vähyys. Meni sit 6 euroa veteen... Kauheesti en keikkoja viiti alkaa kuvailemaan kun a) ei vaan voi selittää b) ne oli kaikki niin hyviä.

Maanantaina alkoi autokoulu ja tänäänki oli teoriaa ja sen sellasta! Siistiä. :)

1 kommentti: