maanantai 30. heinäkuuta 2012

Tulevaisuuden Tiger Woods

Kahtena viimeyönä on ukkostanu aika muhkeasti, joten ylläripylläri lämpötilat on päivisin tätä +30, sekä trooppista kosteutta on havaittavissa... Ahkerasti oon pysytelly sisätiloissa, paitsi eilen sitten suunnitelmien mukaisesti lähettiin Emman kanssa vähän golfaamaan!

Alunperin oli tarkotus lähteä frisbeegolfaamaan Laajavuoreen, mutta koska Iida ei päässytkään mukaan seuraan hupaisaamme, lyllersimme Emman kanssa kahdestaan Laukaan satamaan. Mentiin sitten pelailemaan minigolfia! Joskus pienenä oon näitä ratoja raidannu kuin mikäkin Olympiavoittaja, mutta tän kertaisella taidonnäyteellä ei kauheesti voi kehuskella...

Otettiin sitten vähän viihteen kannalta tää pallon huitominen, niin että varmasti meidän perässä tulevalla porukalla meni hermot.


Kesän alussa kävin golfaamassa sillein "oikeasti", eli harjoittelemassa lyöntejä semmoisella pikkuisella alueella. Oli tosi hauskaa puuhaa ja muutaman ohilyönnin jälkeen se pallo lenteli ihan suht pitkällekkin. Vois joskus käydä uudestaan. :)
Tästä vedin sellaisen johtopäätöksen, että nää minigolfradat oli selvästi mulle liian pieniä. Ei ollu yhden radan juttu että multa lentää pallo laidan yli...

Arvatkaa vaan menikö sinne minne piti...

Hävisin :(
Kunniaa voittajalle!
 
Niin siinä sitten kävi....
Koska tuohon minigolfiin ei menny niin paljoa aikaa sit kuitenkaan, vuokrattiin siihen perään vielä Frisbeegolfsetti kun siellä satamassakin oli rata sille. En ollu koskaan ennen pelannu sitä, joten oli ihan hupaisaa puuhaa. Koivut ainakin saivat tuta minun heitoistani. Olivat tiellä, heitin niiden oksien läpi sitten. Emma oli käyny pari kertaa aikaisemmin itse pelaamassa. Aika paljon päästiin samoihin heittomääriin, muutamalla rei'ällä/korilla/häkillä se kuitenkin vei parilla heitolla. Kannattaa kokeilla!

Illasta meille sit tuli kotia sukulaisia käymään ja syötiin tosi paljon ja se kelpaa mulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti