lauantai 21. heinäkuuta 2012

Ajatuksesta alkuun

Heippa vain kaikille, taas on yksi blogi lisää tässä maailmassa. Ystäväiseni tässä eräänä kauniina päivänä totesi että olis ihanaa jos kirjoittaisit blogia itsestäni ja Midaksesta, lempparihepastani, mutta varmaan tänne tulee muutakin! Kunhan alkuun päästään.

Itsestäni nyt aluksi sen verran, että 17-vuotias neitokainen Keski-Suomen sydämestä täällä sitten kirjoittelee. Tuskainen vuosi ollut menossa, kun kaikki kaverit ovat jo 18, mutta oma vuoro vasta syksyllä.
Hevosia olen harrastanut vuodesta 2002 ja siksi olenkin Rautalammilla Ratsastuslukiossa, kolmannelle luokalle mennen sitten syksyllää (huoh kirjotukset....). Nykyään siis ratsastan tuolla Rautalammilla ja Mennalan Ratsutilalla Korpilahdella. Olen käynyt siellä nyt kuusi vuotta, enkä halunnut lopettaa vaikka lukioon lähdin muualle. Hyvä syy tulla viikonlopuksi kotiin, että pääsee ratsastamaan tutulla tallilla. :) Kyseisellä tallilla asustaa myös alussa mainittu Midas, josta kerron varmasti vielä lisää!

Näillä pikkueväillä saatte nyt selvitä jonkin aikaa, palan innosta päästä turhautumaan blogin ulkoasun kanssa! Toivottavasti sataisi tänään niin ei tulisi niin saamaton olo, kun istun koko illan tietokoneella.

2 kommenttia:

  1. Ää voi Taitsi ihanaa kun säkin alotit :D. Enkä ees tienny että kirjotat noin hyvin :). Tykkään tosta tekstistä ihan kauheesti, vaikka onkin vaan lyhyt pätkä. Lyhyt ja ytimekäs ;)

    VastaaPoista