tiistai 24. heinäkuuta 2012

Kikkailimpa niin

Tää päivä on menny vähän kauppoja kierrellessä ja mukaan tarttu huimasti kuusosanen jatkoroikka helpottamaan Tohiksen arkea meillä Rautalammilla. ♥ Lisäksi jäätelökuvioisia laastareita, ovikoukku (ovinaula, en tiiä tuon nimee...),  söpö kassi ja hylly mun huoneeseen tänne kotiinkotiin. Jes! Sitten kun olin toipunut pettymyksestä, että eipä mentykkään Jyväskylän keskustaan shoppaileen niin päätin kotona tehdä mun eilen alottaman systeemin loppuun.

Alkukesästä tuli jostain selittämättömästä syystä mun korulaatikkoon räjähdysmäinen korujen lisääntyminen. Iberon outeltista sai 20€:lla niin paljon tavaraa kuin pieneen paperipussiin mahtui. Nyt kun näitä korvakoruja mulle sikisi aika monta kappaletta, päätin tehä niille jonkun sievän asumisratkaisun.
Koska mä en haluu tästä pelkkää poniblogia, niin saatte tässä nyt vähän kattella mitä voi tehä aina siinä välissä kun ei oo koneella tai muualla!


Multa nyt yleensäkin löytyy jos jonkimoista purkkia ja purnukkaa aina kaikenmaailman laatikoihin asti. Tällä kertaa käsittelyyn pääs Saksasta tuotu, KaDeWesta ostettujen tuliaissuklaiden laatikko!


Kivan kokonen ja kun vielä puinen niin ehkä se vois kestää pahvisia paremmin seuraavat 50 vuotta. Just sopivan matala, ettei mee kuutioita hukkaan.


Sitten täytettä, että ei korut nuhriinnu. Tuo harmaa on mustaa ainakin kaks kertaa paksumpaa, ihan vaahtomuovia. Jostain digiboksipaketista varmaan talteen otettu kaikki.


Seuraavaksi sitten ompelin noi napinlävet tuohon oikeenpuoleiseen kankaaseen. Eipä jääny epäselväks miten niitä meidän koneella ommellaan... Vaati vähä opettelua ensiks.
Kannattaa huolitella nuo kankaiden reunat ja nurjalta ompelin nurkista vähän kiinni, että pysyvät paikallaan.
Lopuksi vetelin saksilla napinlävet auki ja jollain terävällä veitsellä viiltelin sitten siihen vaahtomuoviin kanssa viillot.


Lopputulos on aika kiva.

Huomenna Tampereelle, katsotaan myöhemmin oonko vielä hengissä!

3 kommenttia:

 1. just niin taitsimainen laatikko ku vaan kuvitella saattaa. :D söpö♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha. :D Toi kangas on ehkä kauneinta mitä voi vaan olla, oon tehny siitä hameenki itelleni!

   Poista
 2. Komppaan Riikkaa :), pisteet sulle, itse tuskin jaksaisin nyhertää :D. Upea! ♥

  VastaaPoista