perjantai 27. heinäkuuta 2012

Kesän vikat heppailut

Tää viikko on ollu jotenkin tosi kiva! Oon kerenny tekee vaikka ja mitä.

Keskiviikkona suuntasinkin Tampereelle ratsasteleen sinne missä Riia käy. Vaikka vähän meinas paniikki iskee bussien kaa, kerettiin silti ihan hyvin tallille ja kuulin että meitsi pistelee menee Nallella esteitä. Huuu en ollu yhtää varautunu mitenkään et millanen eläin se on, mutta se oli ihan superkiva! Vähän saman tyylinen ku Midde, mut sanotaanko et "turvaversio". Vaikka lopputunnista iskettiin 85 senttistä okseria eteen, niin ei kauheesti epäröity mennäänkö yli. Midde ois miettiny parisen kertaa...

Oli ainaki ilmeestä päätellen hauskaa!
Lähti vähän kaukaa...?
SYÖKSYEN ETEENPÄIN

Toi ponniinin tukka oli ihan superihana!!
Tunti oli tosi kiva ja tehtävä kanssa, ravilähestymisiä noille sokeripalikkasarjoille, joista jatkettiin sit pystylle tai okserille. Harvinaisesti en ollu ite niin kovassa kipsisyndrooman vaiheessa, vaikka uudella hepalla meninkin. Yleensä en uskalla uuden menopelin kyydissä tehdä mitään, kun nehän menee heti rikki. Toisaalta tilannetta autto varmasti se, että Nalle oli niin kovasti samantyylinen kuin Midde. Etuosaa ylämäkeen ja terävää askellusta!
Kuvat on ottanut Marissa Viljanen, kiitos paljon!

Tänään kävin sitten ratsastelemassa itsekseni Midaksella, samalla kun vein papereita työantajalle. Äiti tuli videokameran kanssa kuvaamaan ja varmistamaan että mun aurinkorasvat on hyvin. Oli just täydellinen keli ratsastaa, +22 ja välillä aurinko pilvessä ja pientä tuulenvirettä! Mikäs siinä itsekseen pistellä ulkokentällä menemään. :) Muutamia muita ratsukoita tuli sitten myös kun olin kerenny puol tuntia meneen, mutta tilaa oli ihan riittävästi meille kaikille.
Midde oli aika kivalla tuulella, se oli vähän hämillään ku vain hän joutui töihin. Tarpeeksi lässyteltyäni sille sitten mentiin aika rentoa ja reipasta ravia, mikä oli oikein mukavaa kyytiläisen mielestä. Harvinaisesti herra oli oikealta paljon jäykempi, mutta oon tosi tyytyväinen siihen miten rempseesti se kulki.

Oon ite vaan aika huono ratsastaa itsenäisesti. Mulla ei oo oikeen päätä eikä häntää niissä mun tehtävissä ja taidan olla ite vähän kärsimätön kaikessa tarkkuutta vaativissa jutuissa. Pitäs ehkä tehä aina kunnon sotasuunnitelmat tollasille kerroille, mutta ens kerralla sit!

Tässä tais olla tän kesän heppailut, voisinki lähteä tästä ilmottautumaan lukion ratsastustunneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti